Hulp in het huishouden in Wijchmaal met dienstencheques?

Een kwalitatieve en betrouwbare hulp in het huishouden vinden in Wijchmaal is geen gemakkelijke opgave. Bij ons kan u als particulier terecht voor hulp in het huishouden met elektronische dienstencheques in Wijchmaal. Onze hulp in het huishouden voorziet u graag in het poetsen van uw woning, was- of strijkwerk en het bereiden van kleine maaltijden in Wijchmaal?

Wat moet u doen voor het aanvragen van een poetshulp in Wijchmaal? Simpel! U hoeft enkel het aanvraagformulier in te vullen dat u kan terugvinden op onze website. Uw aanvraag voor een hulp in het huishouden komt dan onmiddellijk terecht bij onze verwerkingsdienst en zij zullen u steeds binnen de 3 werkdagen hierover opnieuw contacteren

Indien u nog vragen heeft omtrent elektronische dienstencheques of de algemene werking in verband met een hulp in het huishouden in Wijchmaal dan kan u gerust een van onze medewerkers contacteren. U kan ons contacteren via de chat, via het contactformulier, via ons emailadres of zelfs door ons even op te bellen via het nummer dat u kan terugvinden op deze website.

Aarzel dus niet langer en contacteer ons voor hulp met uw zoektocht naar een geschikte poetshulp in Wijchmaal!

Contact