Bestellen

dienstencheque, dienstencheques, bestellen, papieren cheque, elektronische cheque

U heeft besloten om te kiezen voor elektronische dienstencheques!

Om te beginnen dient u elektronische dienstencheques te bestellen. Hieronder kan u in 3 simpele stappen terugvinden hoe u dit kan doen:

Stap 1

U dient zicht allereerst te registreren op http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/ met behulp van uw elektronische identiteitskaart om elektronische dienstencheques te kunnen bestellen. U kan u inloggen via een identiteitskaartlezer of handmatig uw gegevens invoeren (opgelet: via een elektronische identiteitskaartlezer kan u tot 3 werkdagen besparen).

Stap 2

Eens u een bevestigingsmail van Sodexo ontvangen hebt met uw gebruikersnummer van uw dienstencheques (12 cijfers), kan u zich inloggen op http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/. U kan meteen elektronische dienstencheques bestellen door het correcte bedrag van het aantal dienstencheques over te schrijven op het rekeningnummer van Sodexo (BE41 0017 7246 2610). Gezien de prijs van een dienstencheque 9 euro bedraagt, dient u een veelvoud van 9 over te schrijven.

Stap 3

Van zodra u de overschrijving voltooid hebt, zit uw werk erop en moet u afwachten tot Sodexo uw overschrijving geregistreerd heeft. Zodra dit in orde is, wordt u op de hoogte gebracht via e-mail. Uw elektronische dienstencheques worden op dat moment meteen geüpload naar uw elektronische portefeuille die u kan bekijken nadat u ingelogd bent.

Hierna bent u in het bezit van uw elektronische dienstencheques en kan u starten met de aanvraag van een huishoudhulp. Door het contactformulier aan de onderkant van deze pagina in te vullen komt u rechtstreeks in contact met een medewerker van een dienstenchequebedrijf die u binnen de 3 werkdagen zal contacteren om concrete afspraken te maken! Aarzel dus niet om van start te gaan!